sweden here we come.

change of plans louise. tankte forsoka samla ganget pa torsdagen istallet for fredagen, som du och jag pratade om. fredagen och lordagen planerades om till mamma och pappa dagar, eftersom att syrran och tommy kommer ner och tajmar for att ses. :)

sa torsdag, hope you are up for it. och inte bara louise. ni andra med. vet dock ej vars vi skall ses. men det klurar vi nog ut. :) sa!

endast en veckan och en dag kvar nu! cant wait! :D

tenerife 2oo8.

bokade resan forra veckan. blir teneriffa mellan den 13 - 21 juni med craig, ashley, david, martyn, samantha, kyle .. och sedan var resan bokad for lee ocksa, men fran ingenstans backade han ut ca tva dagar efter att resan hade bokats. sa nu ar det tre par, och kyle. han letar desperat efter en ersattare for lee, aterstar att se hur det blir. hoppas som tusan att han lyckas hitta nagon. :)

naval.

teneriffa. kommer bli kanon. all inclusive pa tre stjarnigt hotell. :)

two weeks to go.

kan inte forsta det! om tva veckor och en dag sa befinner vi oss i sverige. ser fram emot det sa otroligt mycket. pappa ringde igar och sa att han skulle ta oss pa en liten tur sa craigy far se lite mer an bara centrum i uppsala. :) fyfasiken va jag langtar!! :) :) :)

sitter och pratar med louise pa msn just nu. saknar den tokan sa det gor ont. och inte nog med att jag skall fa traffa alla uppsalabor igen, norrlanningarna kommer ner! sjalvaste madeleine och tommy! :) har inte sett sedan min student, och oj va skoj det skall bli att ses!

kan helt enkelt inte vanta! :)

julgranen som befann sig i mitt rum under julen.

image203

the most beautiful photo.

craig o toby2

craig, sju ar, och hans hund toby. :)

min van finns pa wikipedia.


davis scott i all ara.

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Scott_%28footballer%29

planering.


craig, jag, david och kyle var hemma hos ashley igar och planerade sommaren. som det ser ut nu sa skall vi fara till teneriffa eller lanzarote i mitten av juni. :) jag, craig, ashley, david, kyle och lee. kanske martyn med, men det aterstar att se. :) kul som tusan skall det bli i alla fall! :) resa bokas snart. langtar som tusan! :) :)

fjolarets bild nummer tva.



hakan pa promenad med nicci i glasgow.

( observera att hunden min harar valdans, och inte nog med att hon foljde med over allt i mamma och hakans klader nar det var i glasgow i oktober, sa finner jag hundhar lite da och da i mina egna klader. har ar i alla fall hakan och ett styck nicci har i glasgow pa morgon promenad )

sagan om jeansen.

provade mina gamla bagyjeans, inte de onormalt stora, utan de som satt tight i midjan, och mer bagy pa benen. och sla mig i skallen, och hoppa pa mig tre ganger: jeansen ar for stora for mig nu! inte visste jag att jag hade blivit mindre, men jeansen bevisade mig annat. behover nu mera ett skarp for att jeansen inte skall ramla av mig da jag gar. fy bubblan.

vill dock understryka att jeansen inte alls ser lika bra ut pa mig som forr, de ser namligen alldeles for stora ut ocksa, och inte nog med det, dom ar smatt trasiga lite har och var, och med det vill jag saga: stora hal overallt. men ack, jag drog pa mig jeansen anda. vad gor det om hundra ar om jeansen ser onormalt fula ut pa mig? jag skall anvanda dom som mjukisbyxor hela dagen bara for att!

ja.

meddelande!

jag, therese entersten, och min alskade craig allan kommer over till sverige den 30 januari - 3 februari.

dar satt den! uppsala here we come!

___

tankte prova en liten kul grej, eftersom jag inte vet vilka som laser min blogg. tankte att alla som kanner fort, kanske kunde lamna en liten kommentar under detta inlagg. sa far vi se vilka som dyker upp. skriv garna om ni kanner for att ses i uppsalat med. ;)

funderade pa att samla alla folken  nagonstans namligen. :) sa damma av era engelska kunskaper, dra fram kilten, sa ses vi i uppsala! :)