jordens skonaste bild.

image202

kyle och patsy. :)

alskar denna bild.
utekvall i glasgow under hosten 2oo7.
en bild sager mer an tusen ord.
kul hade vi!

.. and yet more to come. ;)

nyar imorgon. blir kalas skoj!

foton fran juldagen.

vissa kanske inte vet att man har i skottland firar jul pa juldagen.
jag visste namligen inte till det foran for nagon manad sedan. :p
har ar nagra foton fran juldagen med familjen allan.




jag och jodie ( the dog }



craig, craigs bror gordon och jag.



craigs farfar robin, craig himself, craigs pappa billy och craigs bror gordon.

___

hade en underbar jul med familjen allan. :) kande mig verkligen som en i familjen. :)


blandad kompott fran engangskameran.

 



        

tack ..

.. till alla som skickade god jul sms under julafton / juldagen! betydde mycket. hade dock ej pengar att kunna svara er. men ni skall veta att det betydde mycket for mig att fa dessa sms. :)

:)

image186


the one and only. :)


the ducks.

ankorna fick for nagra veckor sedan flytta in pa grund av att de icket skulle frysa fotterna av sig nu nar vinterna ar har. de ser dock ut att sakna sin lilla damm utanfor fonstret..

image185

fran vanster: mans, claude, chuck och rolf.

dumheter.

min gode van fanny - patsy - cecilia har flyttat tillbaka till sverige och hon ar saknad. darmed skall jag uppdatera en bild som togs under en sa kallad fannys och thereses crazy monday.
 
dumheter.

( taget natten mellan den 19 - 20 november )

kundvagnen tillhor tesco, julgranskulan rakade vi som stjala fran juldekorationer nere pa argyle street, likasa skylten som sitter pa konen, vilket vi fann nere pa gatan. :) kebaben i ladan hor ocksa till en monday med oss.

mobile.

sitter pa internet cafet. bestallde nyss en ny mobil. :) kande att jag var vard det. :p hehe.

skall ivag pa middag med craig och hans familj ikvall. cant wait. :) blir skoj. mastebara plocka upp nagra blommor i blomaffaren till hans farmor som fyller ar imorgon forst. :)

bachelor.

jag lever i en bachelorlya. har flatscreen och playstation 3.

och i morse nar jag vaknade upp sa upptackte jag visst att vi har nintendo wii med. haha. jag lever i lyx. imorgon far jag ny heltacktningsmatta i mitt rum med. fytusan va jag ar nojd. :) :) och fran ingenstans blev jag visst ledig i tva dagar nu med. mycket glad. :)

ar hemma hos craig. at sondagsmiddag har igen. :) gott!

hej!

flytten.

underbara craig hjälpte mig att flytta igår. :) gick galant.

och jag må säga att den nya lägenheten är verkligen underbar, och jag. :)
mysig, högt tak, flatscreen i vardagsrummet, playstation, singstar, nya möbler i hela lägenheten, megastor inbyggd garderob med spegeldörrar. herrjösses. :) Im in heaven.

ps. kommer antagligen till sveige i slutet av januari, och jag minns de craig sa rätt. så!

ikea.

igår kväll for jag och craig till ikea. det var nästan som att vara i sverige igen för en timme eller två. :p jag älskar verkligen att traska runt på ikea. :)

och lätt att jag köpte en massa svensk mat i the Swedish food market utanför ikea för ungefär 260 kronor. =p och då vill jag understryka: utanför ikea. inte en enda liten billy bokhylla .. inte en endaste liten ikeapryl med ett roligt namn. bara svensk mat a lá köttbullar, lingonsylt, gräddsås, dillchips, smörgåsgurka, pyttipanna, julmust med mera.

i love ikea.

step by step.

walked past my new flat on my way to work this morning.

please, dont think Im weird when I say that I counted how many steps it is from the new flat, to work. anyway .. its 120 steps.

imagine living 120 steps  from work. =p that's totally crazy.

lazy and crazy.

ja.

smile.

blir en dubbel uppdatering denna gång, eftersom jag inte uppdaterat på länge.

___

tror jag inte har slutat lé en endaste dag på flera veckor. allt släppte som lite då jag fick löneförhöjning, och sedan har allt rullat på otroligt bra. fick rum i en lägenhet veckan efter, och allt har bara blivit .. så underbart bra.

jag tror jag aldrig har varit så lycklig som jag är i detta stadie i mitt liv. är nästan lite rädd att något dåligt skall hända, eftersom att allt känns så bra just nu. :p

jag är lycklig.
det känns verkligen underbart bra att öppet och totalt ärligt kunna säga det.

mitt jobb gör mig lycklig, craig gör mig lycklig, mina vänner gör mig lycklig, och allt annat som händer i glasgow gör också mig lycklig. jag kan helt enkelt inte sluta säga att jag är lycklig.

over and out.

fullbokad.

denna vecka är fullspäckad. idag var jag på en julkonsert med jobbet, imorgon skall jag ha en "girlsnight" med några av tjejerna på jobbet. klippa lite hår och kika på chickflick. :p haha.

på fredag är den stora dagen: jag flyttar! cant wait! och sedan på lördag skall jag på julmiddag med jobbet. :) sedan kommer söndagen, och då har jag blivit bjuden över till craigs hus igen av hans mamma på söndagsmiddag. :) :)

sedan väntar en lugn måndag med jobb. och sedan på söndag så har craigs farmor och farfar bjudit med mig på farmorns 65 årsdag. så vi skall ut och äta middag på en italiensk restaurang. :) känner mig ärligt hedrad som får följa med. :)

sen väntar antagligen några lugna dagar innan julafton kommer, som antagligen firas med craig. har pratat om att gå ut och äta eller så, men vi får se vad som händer. och eftersom att skottarna firar på juldagen så blir det dubbla firanden för mig. på juldagen skall jag över till craig farmor och farfar, och fira julen med familjen allan. :)

really cant wait. :) :)