på jobbet här om dagen:

en svensk kille var o käkade på jobbet här om dagen. alan manade mig att säga något till honom på svenska, men icke, det hade jag inte lust med.

när grabben skulle gå drog alan till med finaste leéndet och sa alla han kan på svenska.

hej då soppa!

jag var redigt stolt över alan.

en helt vanlig sondag.

oppnade och stangde cranberrys idag. gick galant! :) har haft en tokfin dag, med sol och varme. craig hamtade upp mig efter jobbet, och vi akte till crow wood golf club for denna veckas sondagsmiddag med familjen allan. :) hade en trevlig middag, och jag och craig bestamde oss for att ta en promenad tillbaka till huset efter middagen. vi passade pa att ta lite kort pa vagen hem.

image260

image261

image262

image264

image265

image266




gardagen.


hade en trevlig kvall hos david. grillning, eurovision song contest och fotboll.
nar vi tjejer (flickvannerna) satt inne och tjattrade sa var grabbarna ute och spelade fotboll.
var femte minut kom nagon av grabbarna in och drack nagra klunkar ol, sa att han inte kande sig lika fit som da han var yngre och hamtade andan innan han sprang tillbaka till resten av grabbarna. det latsades forstas alla att de var fit for fight, och att ingen var trott, och fortsatte pressa varandra till de tillslut, efter en timme eller sa, gav upp. haha.




image259

grillvader.

solen fortsatter att skina over skottland. och ikvall blir det grill + fodelsedags get together hos david. :) bara craig kan bli klar snart. "ska bara duscha, ska bara ata, ska bara .. ska bara" han ar lite sadar seg i sommarvarmen. haha.

imorgon blire jag som ar chef pa jobbet igen. oppnar och stanger cafet. styr o staller. i like it!

heja sverige friskt humor, skjortan hanger utanfor. ikvall ar det visst schlager med. skall firas det med!

image258

påväg.

mötte craig (och kyle) efter de hade slutat jobbet. passade på att ta lite foton under promenaden till parkeringen. :)


image254


 
 
kyle och craig


solen strålar även i skottland.

image253

schlageryra.

det marks att storbritannien inte bryr sig sa mycket om schlager. tydligen sa var det en putteliten tavling nagonstans for en manad sedan eller sa, dar storbritanniens bidrag rostades fram. men den stora fragan ar:

nar ar eurovision song contest?

I havent got a clue.

min utsikt under lunchen.

image251

sitter och myser i solen utanför jobbet.

ja, jag är en city chic.

fick en mycket underbart dator av mamma och håkan då mamma och madde var på besök. så ibland då jag möter upp craig efter jobbet så tar jag min lilla laptop och sätter mig i en bar i närheten som, sir john moore wetherspoon (och ja, den stavas så), som har gratis internet uppkoppling och surfar litegranna.

skall träffa craig om ca tjugo minuter och batterierna på datorn börjar ta slut. så detta får bli kort. ville mest uppdatera så att folk i svealandet vet att jag är vid liv. för det är jag. en förkylning börjar smyga sig på mig, men jag är stark och kämpar på.

jobbar och sliter en massa på jobbet mitt då högsta hönset (under hon som äger cafét) är på semester. har fått nycklar och hela köret, så jag öppnar och stänger cafét varje dag. och eftersom att alla andra har blivit tillsagda att jag är ansvarig under dessa veckor allan är borta, så blir jag tillfrågad om diverse saker. så jag passar på att styra upp stället lite mer som alla vill ha det. :P haha. men det vet inte chefen om. ;)

nu rinner batterierna iväg på laptopen, och så måste jag springa och möta craigget nu. ha det tipptopp allesammans, så skriver jag snart igen. hejhejhejhej.

craig 20 ar!

idag fyller min underbara craig 20 ar. mycket gratulationer, nu blire partajj! :)


image250

ibland hander saker som far en att tanka till.


for ca en eller tva veckor sedan skjutsade craig hem mig fran sitt hus, och pa vagen sa stannade vi vid ett stoppljus. en bil korde upp vid sidan av oss och craig halsade pa killen i bilen brevid. craig forklarade att dom hade gatt i samma high school och att han maste vara ca tva ar yngre an oss, alltsa sjutton ar. (man kan ta korkort nar man ar sjutton i storbritannien).

nar stoppljuset slog om till gront drog grabben ivag med bilen, craig korde efter, och jag kommer ihag att jag pa skoj sa till honom att han inte fick tavla med killen. sjalvklart inte, det skulle jag aldrig gora, sa craig till mig.

i tisdags fick jag ett smsa av craig dar han upprepade historian som hande den kvallen, och i slutet av smset stog det att killen i mandags morse hade kort ihjal sig. i tidningen stod det att olyckan intraffade halv elva pa morgonen, och att medpassageraren (killens storasyster) togs till sjukhus, kvinnan som han kolliderade med klarade sig utan skador, men att sjuttonaringen i bilen dog pa direkten.


jag och craig akte forbi dar det hande for ca en timme sedan. vagen var inte sarskilt bred men kan gatt rymma tva bilar utan att de behover sakta ner. tror vi passerade platsen dar det hande tva ganger innan jag sag blommorna - pa en rakstracka.

ibland hander saker som far en att tanka till.


valborg i uppsala.

image248

oh my god!

mamman och jag gick iväg till olearys för att kika på rangers - fiorentina matchen. och fy helsike vilken match! 0 - 0 , sedan förlängning, följt av straffar. and rangers are off to the uefa cup final in manchester! my god! jag skakade i både ben och armar efter matchen. inte trodde jag för ett halvår sedan att jag skulle vara så intresserad av fotboll som jag är idag.

happy like hell. nu vill jag haka på till manchester, skall kolla på jobbet om det går att styra upp. :)

rangers